Naks Logo

NAKS Viert 77ste Jaardag met Bijzondere Kick-off van Tay Angisa Cursus

NAKS Viert 77ste Jaardag met Bijzondere Kick-off van Tay Angisa Cursus

Deelnemers van de Tay Angisa cursus
Published by: on May 08, 2024

Paramaribo, 7 mei 2024 - In een opmerkelijke viering van hun 77ste verjaardag koos NAKS ervoor om dit jaar een unieke weg in te slaan. Op de feestelijke dag zelf, organiseerde de organisatie een bijzondere kick-off voor de Tay Angisa Cursus, in samenwerking met het Ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken.

De Tay Angisa Cursus, gericht op jonge vrouwen, heeft als primair doel hen cultureel bewust te maken, terwijl tegelijkertijd een basis wordt gelegd voor het genereren van inkomsten. "We zijn verheugd om deze samenwerking aan te gaan met het Ministerie," aldus een woordvoerder van NAKS. "Het is een belangrijke stap voorwaarts in ons streven om de jeugd te ondersteunen en te empoweren."

Het NAKS bestuur uitte hun dankbaarheid jegens het Ministerie voor de geboden gelegenheid en het vertrouwen dat in hen gesteld is. Speciale lof ging uit naar NAKS AKUBA, de afdeling die verantwoordelijk is voor het verzorgen van de cursus, en naar de toekomstige cursisten, aan wie veel succes werd toegewenst.

Met de lancering van de Tay Angisa Cursus viert NAKS niet alleen haar lange geschiedenis, maar zet ze ook een belangrijke stap in het bevorderen van cultureel bewustzijn en economische zelfstandigheid onder jonge Surinaamse vrouwen.

NAKS Suriname 2023

Design and Development by Namidi NV