Naks Logo

π‹πžπ πžπ§ππšπ«π’π¬πœπ‘πž 𝐎𝐧𝐭𝐦𝐨𝐞𝐭𝐒𝐧𝐠

π‹πžπ πžπ§ππšπ«π’π¬πœπ‘πž 𝐎𝐧𝐭𝐦𝐨𝐞𝐭𝐒𝐧𝐠

Dhr Snijders staat gereed om met de jongeren van NDS te "jammen"
Published by: on May 10, 2024

Op 9 mei verwelkomden wij twee ware legendes: Masra Ronald Snijders en Misi Gerda Havertong. Het was een onvergetelijke ontmoeting gevuld met muziek en inspiratie.

Masra Snijders, geboren in Paramaribo, Suriname, is een bekende naam in de muziekwereld. Als zoon van de getalenteerde musicus Eddy Snijders, erfde hij niet alleen muzikaal talent, maar ook een passie voor muziek. Zijn optreden op de dwarsfluit voegde een onmiskenbaar magisch element toe aan de ontmoeting.

Misi Gerda Alexandra Havertong, geboren op 23 oktober 1946 in Paramaribo, Suriname, is een veelzijdige artieste van Nederlandse afkomst. Haar carrière strekt zich uit over verschillende kunstvormen, waaronder acteren, zingen, verhalen vertellen en presenteren.

Tijdens het ontmoeting, jamsessie, brachten wij verschillende liederen ten gehore, terwijl Masra Snijders zijn unieke flair toevoegde met zijn meesterlijke dwarsfluitspel. Het was een eer om deze twee iconen te mogen verwelkomen en een ontmoeting vol muzikale pracht te delen.

De aanwezigheid van Masra Ronald Snijders en Misi Gerda Havertong zal nog lang in onze herinnering blijven als een hoogtepunt van culturele verrijking en artistieke inspiratie.

#ronaldsnijders #GerdaHavertong #naksdifrentisiri #nakssranan

NAKS Suriname 2023

Design and Development by Namidi NV