Suriname brengt sfeer in ‘chille’ Fête de la Musique

SAINT LAURENT – Ondanks de geringe opkomst en enkele technische problemen heeft de delegatie uit Suriname vrijdag heel veel sfeer gebracht op Fête de la Musique die dit jaar in Frans-Guyana wordt gehouden. De artiesten Tjatjie, Danitsia Sahadewsing, Asgar Koster en Noel Wielzen hebben hun land goed vertegenwoordigd. De muzikale begeleiding was in handen van de band Pasensi.

Ook Enver Panka en O.G. Sensation deden het goed, zo goed dat ze twee keer hebben opgetreden. De eerste keer op het podium in Saint Laurent du Maroni en de tweede keer in La Place du Marché . Toen de organisatie zag hoe leuk hun muziek was, werd meteen gevraagd of ze het voor een tweede keer wilden doen. Gezien de heren de smaak te pakken hadden, was het antwoord meteen: “Ja!”

Het was mooi om te zien dat het publiek de muziek van Tjatjie kende. De aanwezigen dansten mee op het nummer ‘Ja mang’ en vormden spontaan een koor tijdens ‘Kon Go’. Maar degene die echt een indruk achterliet, was Danitsia met haar sensuele bewegingen bij het zingen van haar eigen nummers. Zaterdagavond treedt de Surinaamse delegatie op in Migos Lounge tijdens Fête de la Musique Suriname.

Bron: De Ware Tijd d.d. 22.06.19