Presentatie Basiscursus Djembé en Afro Surinaamse percussie: vrijdag 27 april 2018

André Mosis en Cursistengroep nodigen u uit voor het bijwonen van de eindpresentatie van de Basiscursus Djembé en Afro Surinaamse percussie. Gedurende 10 weken hebben 27 geïnteresseerden deze cursus gevolgd bij André Mosis, die de KLM- lesmethode hanteert. Muziekleerkrachten van het R.K.B.O. vormen het merendeel van de cursisten. Overige deelnemers zijn percussie liefhebbers en geïnteresseerden die hun kennis op percussiegebied willen verruimen.

  • Datum: vrijdag 27 april 2018
  • Tijd: 18.00 uur tot 21.00 uur (inloop 17.30 uur)
  • Adres: Burenstraat 34-40
  • Locatie: K.O.B.

 

Wat staat op het programma?

  • Deelnemers van de Basiscursus Djembé en Afro Surinaamse percussie laten zien en horen wat zij in 10 lessen geleerd hebben.
  • Muziekleerkrachten van het R.K.B.O. zullen op creatieve wijze op basis van de KLM- methode (kijken-luisteren-meedoen), laten zien hoe wij onze eigen traditionele percussie-instrumenten kunnen inzetten om allerlei liedjes te begeleiden op school, in de kerk en tijdens andere gelegenheden.
  • Naast slagwerk zullen de cursisten en muziekleerkrachten hun andere talenten aan u presenteren.

 

De presentatie van de Basiscursus Djembé en Afro Surinaamse percussie is een ‘Selfsupporting Evenement’
Naast het genieten van een leerrijke presentatie kunnen de bezoekers ook netwerken en zich aanmelden voor deelname aan de volgende cursus. De organisatie van deze eindpresentatie is in handen van André Mosis en de ervaren muziekleerkrachten van het R.K.B.O.

Wilt u meer weten over het programma?
Bel: (+597) 714 32 93 of 892 32 06.

De Basiscursus Djembé en Afro Surinaamse percussie is in het Cultureel centrum NAKS aan de Thompsonstraat gehouden met medewerking van het NAKS bestuur.