Our Community: Mw Leanda Zeldenrust (Stg. Vonzell)

Leanda  Zeldernrust (C.E.O. Stg Vonzell)

Mw Leanda Zeldenrust is de voorzitter van Stg.  Vonzell

Stichting Vonzell is een non-profit organisatie, opgericht op 9 oktober 2006, de organisatie voert voornamelijk ontwikkelingsprojecten uit en verzorgt trainingen en begeleidingstrajecten voor jongeren en vrouwen in Suriname met het oog op zelfredzaamheid.

Mw Zeldenrust: “Vanaf april 2008 heb ik besloten om een stichting op te richten die de naam draagt van stichting Vonzell. Vonzell is de tweede naam van mijn dochtertje. Zij was enkele weken oud toen ik mijn eerste project schreef.
Tijdens mijn stage periode heb ik een groot probleem binnen het onderwijs geconstateerd en dat probleem wilde ik gaan reduceren. De studenten scoorden laag voor bedrijfsrekenen en maakte vaak geen huiswerk.
Ik ben altijd goed in rekenen geweest en verzorg langer dan 15 jaar bijlessen. Sedert ik op de Mulo school zat, hielp ik leerlingen van de basisschool met rekenbijles. Nu verzorg ik reeds 8 jaar privé bijles in handelsvakken (op VOJ-niveau) en alle economische vakken (VOS-niveau).
Het is mijn passie om te studeren, lesgeven, begeleiden en kennis over te dragen.”

Mw Zeldenrust was in het kader van de Internationale Dag van de Vrouw geïnterviewd door Radio Stanvaste van dhr Fred Fitz James te Amsterdam.

Nieuwsbrief : Nieuwsbrief Stg-Vonzell