OOM Wil 71 jaar

Op 15 januari jl. was Wilgo jarig. Het bestuur van NAKS heeft samen met Clifton Braam, Tolin Alexander en Dennis Drenthe (zoon van Eugene Drenthe) een bijzonder cadeau aan Oom Wil overhandigd op zijn verjaardag. Namelijk: een deel van het boek dat in opdracht van NAKS in de maak is en geschreven wordt door Chandra van Binnendijk en Marieke Visser.

Dit boek “Wilgo een Ware Alakondre Man”, zal later in het jaar gelauncht worden als onderdeel van het 70-jarig bestaan van NAKS, en  als ode aan deze guru van NAKS.  Als cadeau heeft Wilgo alvast een voorproefje gehad op zijn verjaardag.

Het was een bijzondere bijeenkomst waarbij alle aanwezigen hun zegje gedaan hebben over de verdiensten van Wilgo voor NAKS en voor Suriname. U kunt het pdf bestand hier bekijken: Wilgo Baarn Een Ware Alakondreman -deel vh boek 15 jan2017

Wij stellen het op prijs als u dit voorproefje kunt delen met uw contacten. Het proefboek is in pdf format, betekent dat je het kan lezen als je het Acrobat Reader programma hebt geïnstalleerd op jouw computer. Als het niet lukt kunt u aan een kennis vragen om een print voor u te maken. Voor degenen die geen computer hebben, laten we een exemplaar achter bij het secretariaat van NAKS.

NAKS Famiri, van harte gefeliciteerd met onze bigi kulturu alakndre man, onze Oom Wil!