Our Community : Nene’s creative mind

Dichtkunst. Een hobby, passie die ik, Nancy Lodik,  na ruim 20 jaar weer heb opgepakt. De grootste drijfveer is mijn innerlijke kracht die mij steeds dat stuwende gevoel gaf om weer bezig te zijn. Daarnaast ook vrienden en COVID-19.

Het laatste is voor elk van ons een persoonlijke uitdaging. Een van wat kan ik voor mezelf betekenen en anderen. Voor mij is het oppakken van mijn passie anderen bewust te laten maken van het belang van keuzes maken, zichzelf, hun innerlijke kracht en daaraan trouw te blijven. Hoe doe ik dat?

Ik heb mijn eigen facebookpagina opgezet Nene’s creative mind. Een onuitputtelijke bron van mijn eigen voordrachten en citaten waaruit je inspiratie en motivatie kunt putten om jezelf te zijn, jezelf te herwinnen en obstakels te overwinnen. Of genieten van mijn dichtkunst.

Klik op de link hieronder. Like, comment and share.
Nene’s Creative Mind