Nancy Lodik afgestudeerd MBA opleiding bij Business School Netherlands

ABI BRIBI INI YU SREFI E TYARI BIGI DU!

Mi waka, mi lon, mi fadon, mi krey, mi dyeme
Mi rostu fu teki blo, krakti nanga dek’ati
A pasi no ben makrikri…ma mi doro.
Abi bribi ini yu srefi e tyari bigi du.
Mi na wan wini uma!

Op 24 september jongstleden heb ik de MBA-Action Learning opleiding van Business School Netherlands succesvol afgerond en mag vanaf die dag de titel MBA voor mijn naam voeren. Mijn afstudeeronderwerp was de maatschappelijke zichtbaarheid van GOw2 Energy Suriname in beeld. GOw2 is een dochteronderneming van Staatsolie. Ik heb onderzocht of het werkelijk en gewenste imago van GOw2 met betrekking tot het ondersteunen van sociale projecten op elkaar zijn afgestemd. Het onderzoek was een leerrijke tocht. Ik heb inzichten gehad in hoe het imago een positieve impuls te geven, hoe in te spelen op de behoeften van doelgroepen die invloed hebben op het voortbestaan van een bedrijf. Kortom inzichten in diverse marketing- en brandingconcepten.

Ik bedank een ieder die heeft bijgedragen aan dit succes. Ook de grote NAKS Bigi Famiri! Wat ik meegeef is dat je ervan bewust moet zijn dat bij het halen van doelen er tegenslagen of obstakels kunnen zijn. Je moet sterk in je kracht staan en geloven in je zelf om deze te overwinnen. Ik heb kracht, energie en doorzettingsvermogen geput uit mijn verantwoordelijkheden als moeder, werkende en student. Best wel zwaar, maar ik had een doel voor ogen.

Met de afronding van deze studie heb ik een fase in mijn leven afgesloten en tegelijkertijd een nieuwe aangevangen. Eén waarbij ik met meer plezier, energie, action learning gericht, innerlijke kracht, focus en zelfreflectie mijn leven inricht en stuur in de richting waarheen ik dat wil. Deze nieuwe levenshouding komt door de sprong die ik – ook door deze studie – heb gemaakt in mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Grantangi
Nancy Lodik, september 2019